Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja

2017.05.29.

Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Az új utalvány ‒ akár csak többi társa ‒ az online megrendelői felületen (link) rendelhető, és az elfogadására szerződött szolgáltatóknál használható fel, kizárólag Magyarország területén, a kibocsátását követő év decemberének 31. napjáig.

A ruházati utalvány egyes meghatározott juttatásként korlátlanul adható a munkavállalóknak 43,66%-os adó- és adójellegű kifizetési kötelezettséggel. Az utalvány a célirányos felhasználhatóságot biztosítja, használatával jelentős mértékben csökkenthető a ruházati támogatás elszámolásával járó adminisztráció, megszűnik az utólagos elszámolásból adódó hibázási lehetőség.

A Ruházati Erzsébet-utalvány 300, 400, 500, 600, 1000, 2000 és 5000 Ft-os címletekben rendelhető, amelyekből 1000-50000 forintos értékhatár közötti borítékok állíthatók össze, a megrendelők igényének megfelelően.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Hírek, aktualitások

542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább
534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább

Tovább az összes hírhez