POS-terminálazonosító feltöltés

Megmutatjuk, hogyan lehet Ön is Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely.

Tájékoztatjuk, hogy a  POS-terminál azonosítók Forgalmazó általi beállításának elvégzése előtt,az alábbi lépéseket maradéktalanul, a megadott sorrendben szükséges megtennie.

Csatlakozási folyamat lépései:

  1. Regisztráció az Online Elfogadóhelyi Felületen
  2. POS-termináladatok feltöltése
  3. POS Adategyeztető lap kinyomtatása
  4. Cégszerű aláírással ellátott Adategyeztető lap a postai címre visszaküldés
 

Hírek, aktualitások

461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább
383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább

Tovább az összes hírhez