POS-terminálazonosító feltöltés

Megmutatjuk, hogyan lehet Ön is Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely.

Tájékoztatjuk, hogy a  POS-terminál azonosítók Forgalmazó általi beállításának elvégzése előtt,az alábbi lépéseket maradéktalanul, a megadott sorrendben szükséges megtennie.

Csatlakozási folyamat lépései:

  1. Regisztráció az Online Elfogadóhelyi Felületen
  2. POS-termináladatok feltöltése
  3. POS Adategyeztető lap kinyomtatása
  4. Cégszerű aláírással ellátott Adategyeztető lap a postai címre visszaküldés
 

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez