Iskolai-zseb

Az Iskolai Erzsébet-utalvány országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.
  • A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Iskolai-zsebén keresztül használható fel.
  • 2017 január 1-től egyes meghatározott juttatásként (adó mértéke a nettó juttatás 43,66%-a)  gyermek/ szülő biztosítható.
  • Felhasználható a tanév kezdést megelöző 60. naptól a kibocsájtás év december 31-ig.
  • Az Iskolai-zseb névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően. 

A papíralapú Iskolai Erzsébet-utalványhoz és Iskolai-zsebhez kapcsolódó kedvezmények további részleteiről a www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kupon menüponton tájékozódhat.

 

 

Nyilatkozat iskolakezdési támogatás igénybevételéhez

Letöltés                                                          

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez