Erzsébet-utalvány Plusz

 

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjai – az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport  Erzsébet-utalvány – már elektronikus formában, kártyára töltve is elérhetőek.

Az Erzsébet-utalvány Plusz népszerű, innovatív és biztonságos termék.

Kártyán az ötféle Erzsébet-utalvány egyenlegei külön-külön zsebeken keresztül érhetőek el és használhatóak fel. Az egyes zsebek felhasználhatósága megegyezik a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok felhasználási körével. Az elektronikus utalványkártya mellett a papíralapú utalványok továbbra is forgalomban maradnak, azok elfogadásában nincs változás. Az utalványkártya folyamatosan bővülő kártya-elfogadóhelyi hálózatunkban használható fel.
  • Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya névre szól, érvényessége 3 év, a feltöltött összegek felhasználási ideje megegyezik a papíralapú utalványokéval.
  • mágnescsíkkal ellátott plasztik kártyát vásárláskor PIN-kód védi, együttműködésben a MasterCard csoporttal.
  • Az utalványkártyával a vásárlás összege forintra pontosan, kerekítés nélkül fizethető meg.
  • Könnyen beilleszthető a már meglévő cafetéria vagy béren kívüli juttatások rendszerébe

 

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyával mindenki nyer.

munkaadók számára egyszerűsíti a rendeléssel és a kiosztással járó feladatokat.

kártyabirtokosok számára könnyebbé válik az utalványok tárolása és felhasználása.

Az elfogadóhelyek számára biztonságosabb és egyszerűbb lesz az utalványok kezelése és beváltása.


 

 

 

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez