Erzsébet-utalvány Plusz

 

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjai – az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport  Erzsébet-utalvány – már elektronikus formában, kártyára töltve is elérhetőek.

Az Erzsébet-utalvány Plusz népszerű, innovatív és biztonságos termék.

Kártyán az ötféle Erzsébet-utalvány egyenlegei külön-külön zsebeken keresztül érhetőek el és használhatóak fel. Az egyes zsebek felhasználhatósága megegyezik a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok felhasználási körével. Az elektronikus utalványkártya mellett a papíralapú utalványok továbbra is forgalomban maradnak, azok elfogadásában nincs változás. Az utalványkártya folyamatosan bővülő kártya-elfogadóhelyi hálózatunkban használható fel.
  • Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya névre szól, érvényessége 3 év, a feltöltött összegek felhasználási ideje megegyezik a papíralapú utalványokéval.
  • mágnescsíkkal ellátott plasztik kártyát vásárláskor PIN-kód védi, együttműködésben a MasterCard csoporttal.
  • Az utalványkártyával a vásárlás összege forintra pontosan, kerekítés nélkül fizethető meg.
  • Könnyen beilleszthető a már meglévő cafetéria vagy béren kívüli juttatások rendszerébe

 

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyával mindenki nyer.

munkaadók számára egyszerűsíti a rendeléssel és a kiosztással járó feladatokat.

kártyabirtokosok számára könnyebbé válik az utalványok tárolása és felhasználása.

Az elfogadóhelyek számára biztonságosabb és egyszerűbb lesz az utalványok kezelése és beváltása.


 

 

 

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez