2018 - Erzsébet-utalvány

2018. január 1-től a papíralapú és elektronikus Erzsébet-utalványok a munkavállalók részére az alábbi feltételek szerint adhatóak:

A 2018-ban kibocsájtásra kerülő papíralapú és elektronikus Erzsébet-utalványok 2019. december 31-ig érvényesek.

 

Egyes meghatározott juttatásként biztosítható utalványok


ÉTKEZÉSI ERZSÉBET-UTALVÁNY

Magyarország legnépszerűbb utalványa, egyes meghatározott juttatásként, papíralapon és elektronikusan, felső értékhatár nélkül, egész évben nyújtható. 

Élelmiszer, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására használható fel. Számos ismert hazai és külföldi, országos lefedettségű élelmiszer- és diszkontüzletben, hiper- és szupermarketekben felhasználható. Éttermek, kávézók, ételkiszállítók, hentesüzletek, cukrászdák és még számtalan elfogadóhely.


AJÁNDÉK ERZSÉBET-UTALVÁNY

Minden alkalomhoz kiválóan illeszkedik, a legszélesebb körben felhasználható juttatási elem. 

Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben biztosítható papíralapon és elektronikusan. 

2017. január 1. napjától kibocsájtásra kerülő Ajándék Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására is felhasználható!

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

Országszerte számos üzletben kedvezmények várják a felhasználókat. 


ISKOLAI ERZSÉBET-UTALVÁNY

Segítséget nyújt a tanévkezdésben.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány egyes meghatározott juttatásként 40,71%-os adó- és járulékvonzattal biztosítható.

Felhasználható a tanév első napját megelőző 60. naptól, a feltöltés vagy kibocsátás évének december 31. napjáig.

Országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.

 

Adómentes juttatásként biztosítható utalványok


KULTÚRA ERZSÉBET-UTALVÁNY

Kikapcsolódás és szórakozás egyben, személyenként és évente 50.000 Ft értékű kulturális szolgáltatások igénybevételére jogosító belépőjegyek, bérletek adhatóak adómentesen 2018-ban.  


SPORT ERZSÉBET-UTALVÁNY

A hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez. A juttatás 2018-ban is felső értékhatár nélkül, adómentesen adható a munkavállalónak.


 

Széles körű felhasználhatóság

  

Országos elfogadóhelyi hálózat

Több, mint 60.000 szerződött elfogadóhely.

Néhány kiemelt elfogadóhelyi partnerünk:


További kérdés estén, keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Telefon:

   06 1 248 2150

E-mail:

 megrendeles@euf.hu

 

 

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez