Online Megrendelői Felület

Online Megrendelői Felületen könnyen és egyszerűen leadhatja Erzsébet-utalvány Plusz kártyarendelését és kezelheti az utalványzsebek feltöltését. Rendszerünk segítségével megrendeléseit, feltöltéseit folyamatosan nyomon követheti.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, akkor rövid "Regisztráció"-t követően tudja rendelését leadni és az Erzsébet-utalvány Plusz kártyák feltöltését kezelni!

Ha Ön már ügyfelünk, akkor felhasználóneve és jelszava segítségével bejelentkezhet a rendszerbe.

 

 

 

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez