Online Megrendelői Felület

Online Megrendelői Felületen könnyen és egyszerűen leadhatja Erzsébet-utalvány Plusz kártyarendelését és kezelheti az utalványzsebek feltöltését. Rendszerünk segítségével megrendeléseit, feltöltéseit folyamatosan nyomon követheti.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, akkor rövid "Regisztráció"-t követően tudja rendelését leadni és az Erzsébet-utalvány Plusz kártyák feltöltését kezelni!

Ha Ön már ügyfelünk, akkor felhasználóneve és jelszava segítségével bejelentkezhet a rendszerbe.

 

 

 

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez