Egyenleglekérdezés

Erzsébet-utalvány Plusz kártyát az első használat előtt minden esetben aktiválni szükséges.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártyán lévő egyes utalványzsebek egyenlegei lekérdezhetőek az online felületünkön vagy a 06 1 224 16 16-os telefonszámon.

Egyenlegét a nap bármely szakában lekérdezheti, ezzel folyamatos ellenőrzési lehetőséget biztosítunk a kártyáján lévő összeg megtekintésére.

A kártya sérülése vagy elvesztése esetén nem vész el az azon lévő összeg, hiszen a kártya letiltható a 06 1 224 1616-os telefonszámon 0-24 órában, így a fel nem használt összeg az új kártyán ismét elérhetővé válik.

A kért egyenlegadatok kizárólag a kártya felhasználójának beazonosítását követően érhetőek el.
Amennyiben a kártya aktiválásakor mobiltelefonjának számát is megadta, egyenlegeinek feltöltéséről SMS-üzenetben is értesítjük.

Hírek, aktualitások

461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább
383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább

Tovább az összes hírhez