Ajándék-zseb

Minden alkalomhoz kiválóan illeszkedik az Ajándék Erzsébet-utalvány, egyszerűen megoldhatja az év végi jutalmazást, az üzleti ajándékot, vagy akár a köszönetnyilvánítást is kifejezheti vele.

Miért ajánljuk az Ajándék Erzsébet-utalványt?

  • Rendszeresen és alkalomszerűen is adható;
  • Költséghatékony;
  • Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben nyújtható (43,66% adó- és járulékvonzat);
  •  30%-kal több nettó juttatás biztosítható a munkavállalónak, így nő a dolgozói elégedettség;
  • Munkáltatóként a bérben történő kifizetéshez képest 23%-os megtakarítás érhető el általa;
  • Előnyös megoldás az év végi és üzleti ajándékozás alkalmaihoz is;
  • Évente három alkalommal csekély értékű ajándékként is adható.

 

Az Ajándék Erzsébet-utalvány a legszélesebb körben felhasználható juttatási elem, univerzális megoldást biztosít a mindennapi vásárlások során.

Országszerte számos üzletben kedvezmények várják az Ajándék Erzsébet-utalvány felhasználókat. Az akció részleteit és a kedvezményt biztosító üzletek listáját megtalálja a http://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kupon oldalon.

 

Felhasználhatóság

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

  

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez