Utalványzsebek tájékoztató

 

ÉTKEZÉSI-ZSEB

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán már kényelmesen, egyszerűen elérhető és felhasználható az Étkezési Erzsébet-utalvány, amely teljes mértékben megegyezik a papíralapú utalvány felhasználhatóságával.


Élelmiszer, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására használható fel. Számos ismert hazai és külföldi, országos lefedettségű élelmiszer- és diszkontüzletben, hiper- és szupermarketekben felhasználható. Éttermek, kávézók, ételkiszállítók, hentesüzletek, cukrászdák és még számtalan elfogadóhely.

 

AJÁNDÉK-ZSEB

A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Ajándék-zsebén keresztül használható fel kényelmesen és egyszerűen. Rendszeres cafeteria-elemként, de akár alkalmanként is biztosítható juttatási elem. Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben nyújtható. Évente három alkalommal csekély értékű ajándékként is adható.


Az Ajándék Erzsébet-utalvány névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.


Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

 

ISKOLAI-ZSEB

2017. január 1-től az Iskolai Erzsébet-utalvány egyes meghatározott juttatásként akár papíralapon akár elektronikus kártyára töltve használható fel.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.

Országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.

 

SPORT-ZSEB

A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Sport-zsebén keresztül használható fel.


Az elektronikus utalvány elkölthető sportrendezvényre szóló belépőjegy vagy bérlet vásárlására. A sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy, valamint bérlet vásárlására használható fel, így a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez.

 

KULTÚRA-ZSEB

A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Kultúra-zsebén keresztül használható fel.


Kikapcsolódás és szórakozás egyben, felhasználható kulturális szolgáltatás ‒ színházi és cirkuszi előadások, koncertek és fesztiválok stb. ‒ igénybevételére szóló belépőjegy és bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére.

 

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez