Utalványzsebek tájékoztató

 

ÉTKEZÉSI-ZSEB

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán már kényelmesen, egyszerűen elérhető és felhasználható az Étkezési Erzsébet-utalvány, amely teljes mértékben megegyezik a papíralapú utalvány felhasználhatóságával.


Élelmiszer, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására használható fel. Számos ismert hazai és külföldi, országos lefedettségű élelmiszer- és diszkontüzletben, hiper- és szupermarketekben felhasználható. Éttermek, kávézók, ételkiszállítók, hentesüzletek, cukrászdák és még számtalan elfogadóhely.

 

AJÁNDÉK-ZSEB

A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Ajándék-zsebén keresztül használható fel kényelmesen és egyszerűen. Rendszeres cafeteria-elemként, de akár alkalmanként is biztosítható juttatási elem. Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben nyújtható. Évente három alkalommal csekély értékű ajándékként is adható.


Az Ajándék Erzsébet-utalvány névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.


Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

 

ISKOLAI-ZSEB

2017. január 1-től az Iskolai Erzsébet-utalvány egyes meghatározott juttatásként akár papíralapon akár elektronikus kártyára töltve használható fel.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány névértékénél is többet érhet, a számos elfogadóhelyi kedvezménynek köszönhetően.

Országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.

 

SPORT-ZSEB

A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Sport-zsebén keresztül használható fel.


Az elektronikus utalvány elkölthető sportrendezvényre szóló belépőjegy vagy bérlet vásárlására. A sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőjegy, valamint bérlet vásárlására használható fel, így a hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez.

 

KULTÚRA-ZSEB

A juttatás az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya Kultúra-zsebén keresztül használható fel.


Kikapcsolódás és szórakozás egyben, felhasználható kulturális szolgáltatás ‒ színházi és cirkuszi előadások, koncertek és fesztiválok stb. ‒ igénybevételére szóló belépőjegy és bérlet vásárlására, illetve könyvtári beiratkozási díj megfizetésére.

 

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez