Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program

2017.02.21.

Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Az elmúlt öt évben az Erzsébet-utalványcsalád folyamatosan bővült. Az Étkezési után 2013-ban megjelent az Ajándék és az Iskolai, majd 2014-ben a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalvány is. Az ötféle papíralapú utalvány küllemében többször megújult, elfogadóhelyi-hálózatuk dinamikusan bővült. 2015-től a kedvelt papíralapú utalványok már elektronikus formában, az Erzsébet-utalvány Plusz kártyára töltve is elérhetőek. A munkaadók, a felhasználók és az elfogadóhelyek körében egyaránt népszerű kártyából ma már mintegy 900 ezret használnak rendszeresen.

Az Erzsébet-utalványcsalád 2017-ben is a legnépszerűbb cafeteria-elemek közé tartozik, különböző juttatási formákban papíralapon és elektronikusan is adható munkavállalóknak vagy partnereknek egyaránt.

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez