Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program

2017.02.21.

Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Az elmúlt öt évben az Erzsébet-utalványcsalád folyamatosan bővült. Az Étkezési után 2013-ban megjelent az Ajándék és az Iskolai, majd 2014-ben a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalvány is. Az ötféle papíralapú utalvány küllemében többször megújult, elfogadóhelyi-hálózatuk dinamikusan bővült. 2015-től a kedvelt papíralapú utalványok már elektronikus formában, az Erzsébet-utalvány Plusz kártyára töltve is elérhetőek. A munkaadók, a felhasználók és az elfogadóhelyek körében egyaránt népszerű kártyából ma már mintegy 900 ezret használnak rendszeresen.

Az Erzsébet-utalványcsalád 2017-ben is a legnépszerűbb cafeteria-elemek közé tartozik, különböző juttatási formákban papíralapon és elektronikusan is adható munkavállalóknak vagy partnereknek egyaránt.

Hírek, aktualitások

573

Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával


Vásároljon online is Erzsébet-utalvány Plusz kártyával!

Tovább
568

Megújult az Erzsébet-utalvány mobil applikációja!


Kövesse nyomon Kártya egyenlegét, értesüljön az aktuális feltöltéséről és találja meg a legközelebbi elfogadóhelyet pillanatok alatt.

Tovább
542

Kisorsoltuk az "Erzsébet-utalvány nyereményszüret" nyerteseit!


Az Erzsébet-utalvány nyereményszüret nyertesei: Patkóné Gálfy Gabriella (kártyaszám: ....4367) Pulinka Imre (kártyaszám: ....8297) Tutkovicsné D Krisztina (kártyaszám: ....5851) Gratulálunk a nyerteseknek!

Tovább

Tovább az összes hírhez