Nyereményjáték

Erzsébet-utalvány JÖVÖ-IDŐ 2017!

 

Regisztráljon és nyerjen akár 25.000 Ft értékű Ajándék Erzsébet-utalványt!

Játék időtartama: 2017. február 13. - 2017. március 31.

A nyereményjátékban részt vehetnek az Erzsébet-utalvány Plusz kártyabirtokosok és a papíralapú Ajándék és Étkezési Erzsébet-utalvány felhasználók.

A Játék további részletei itt olvashatóak.

 

Sorsolás: 2017. április 5.


Regisztráció kártyabirtokosok részére

A kártyaszámnak pontosan 16 számból kell állnia

Kérjük ellenőrizze le az online Egyenleglekérdezési felületen megadott e-mail cím helyességét, a Játékkal kapcsolatban a felületen megadott elérhetőségen tájékoztatjuk!

Regisztráció utalvány-felhasználók részére

A kártyaszámnak pontosan 14 számból kell állnia
Kérjük őrizze meg a Fedlapot a nyereményjáték végéig.

Kérjük, figyeljen az adatok helyességére, kizárólag érvényes adatokkal kitöltött Regisztrációval vehet részt a Játékban.

 

A Nyerteseket a sorsolást követően elektronikus úton értesítjük.

 

Hírek, aktualitások

383

Öt éve Erzsébet-utalvány, öt éve Erzsébet-program


Erzsébet-utalvány először öt éve, 2012 februárjában került forgalomba. Sikere azóta is töretlen, hiszen Magyarország kedvenc utalványa nemcsak a munkaadók és a munkavállalók számára jelent könnyebbséget, de az utalvány pénzügyi eredményéből finanszírozott Erzsébet-programban az üdülési lehetőséghez jutók száma év végére elérheti az 1 millió főt.

Tovább
374

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya


Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően.

Tovább
373

A piacvezető Étkezési Erzsébet-utalvány


Az Erzsébet-utalvány név, egy mindenki által jól ismert márkává nőtte ki magát napjainkra. Képes lépést tartani a piac igényeivel és mi sem bizonyíja ezt jobban, mint az új, innovatív és modern Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya megjelenése.

Tovább

Tovább az összes hírhez