Nyereményjáték

ERZSÉBET-UTALVÁNY NYEREMÉNYSZÜRET

 

Regisztráljon és nyerje meg a 3 darab 2 éjszakás 2 fő részére szóló wellness pihenés egyikét a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

A játékban való részvétel első lépéseként Likeolja oldalunkat a Facebookonwww.facebook.com/erzsebetutalvanyplusz .

Játék időtartama: 2017. szeptember 18. - 2017. október 18.

A nyereményjátékban részt vehetnek az Erzsébet-utalvány Plusz kártyabirtokosok és a papíralapú Ajándék és Étkezési Erzsébet-utalvány felhasználók.

A játék további részletei itt olvashatóak.

Sorsolás: 2017. október 24.


Regisztráció kártyabirtokosok részére

A kártyaszámnak pontosan 16 számból kell állnia

Kérjük ellenőrizze le az online Egyenleglekérdezési felületen megadott e-mail cím helyességét, a Játékkal kapcsolatban a felületen megadott elérhetőségen tájékoztatjuk!

Regisztráció utalvány-felhasználók részére

A kártyaszámnak pontosan 14 számból kell állnia
Kérjük őrizze meg a Fedlapot a nyereményjáték végéig.

Kérjük, figyeljen az adatok helyességére, kizárólag érvényes adatokkal kitöltött Regisztrációval vehet részt a Játékban.

 

A Nyerteseket a sorsolást követően elektronikus úton értesítjük.

 

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez