2017 - Erzsébet-utalvány

2017. január 1-től a papíralapú és elektronikus Erzsébet-utalványok a munkavállalók részére az alábbi feltételek szerint adhatóak.

 A 2017-ben kibocsájtásra kerülő papíralapú és elektronikus Erzsébet-utalványok 2018. december 31-ig érvényesek.

 

Egyes meghatározott juttatásként biztosítható utalványok


ÉTKEZÉSI ERZSÉBET-UTALVÁNY

Magyarország legnépszerűbb utalványa, 2017. január 1-től egyes meghatározott juttatásként, papíralapon és elektronikusan, felső értékhatár nélkül, egész évben nyújtható. 

Élelmiszer, fogyasztásra kész étel és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlására használható fel. Számos ismert hazai és külföldi, országos lefedettségű élelmiszer- és diszkontüzletben, hiper- és szupermarketekben felhasználható. Éttermek, kávézók, ételkiszállítók, hentesüzletek, cukrászdák és még számtalan elfogadóhely.


AJÁNDÉK ERZSÉBET-UTALVÁNY

Minden alkalomhoz kiválóan illeszkedik, a legszélesebb körben felhasználható juttatási elem. 

Egyes meghatározott juttatásként mentesül a keretösszegektől, így felső értékhatár nélkül egész évben biztosítható papíralapon és elektronikusan. 

2017. január 1. napjától kibocsájtásra kerülő Ajándék Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására is felhasználható!

Széles körben, szinte korlátlanul felhasználható élelmiszer, - beleértve a fogyasztásra kész ételt -, műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, melegkonyhás vendéglátó helyen étkezési szolgáltatás, egészségmegőrzés, szabadidős tevékenység, sportfelszerelés, játék, utazás –beleértve a szálláshely szolgáltatást- termékkörébe tartozó termékek és szolgáltatások vásárlására.

Országszerte számos üzletben kedvezmények várják a felhasználókat. 


ISKOLAI ERZSÉBET-UTALVÁNY

Segítséget nyújt a tanévkezdésben.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány 2017. január 1-től egyes meghatározott juttatásként 43,66%-os adó- és járulékvonzattal biztosítható.

Felhasználható a tanév első napját megelőző 60. naptól, a feltöltés vagy kibocsátás évének december 31. napjáig.

Országszerte számos elfogadóhelyen felhasználható tankönyvre, taneszközre, ruházati cikkre, irodaszerekre és akár sportfelszerelésekre.

 

Adómentes juttatásként biztosítható utalványok


KULTÚRA ERZSÉBET-UTALVÁNY

Kikapcsolódás és szórakozás egyben, személyenként és évente 50.000 Ft értékű kulturális szolgáltatások igénybevételére jogosító belépőjegyek, bérletek adhatóak adómentesen 2017-ben.  


SPORT ERZSÉBET-UTALVÁNY

A hazai és nemzetközi sportélet legnagyobb, legemlékezetesebb élményeit és csillagait hozhatja közel munkatársaihoz vagy partnereihez. A juttatás 2017-ben is felső értékhatár nélkül, adómentesen adható a munkavállalónak.


 

Széles körű felhasználhatóság

  

Országos elfogadóhelyi hálózat

Több, mint 60.000 szerződött elfogadóhely.

Néhány kiemelt elfogadóhelyi partnerünk:


További kérdés estén, keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Telefon:

   06 1 248 2150

E-mail:

 megrendeles@euf.hu

 

 

Hírek, aktualitások

534

Az Erzsébet-utalvánnyal ismét nyerhet!


Regisztráljon 2017. szeptember 18. – október 18. között játékunkba, és nyerjen kísérőjével együtt 2 éjszakás wellnessüdülést félpanziós ellátással a villányi Bock Hotel Ermitage-ba!

Tovább
461

SUPERBRANDS


Az Erzsébet-utalványt harmadik alkalommal tüntette ki Superbrands díjjal a Superbrands Bizottság, az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. Business Superbrands kategóriában pedig másodjára érdemelte ki a nívós kitüntetést. A független szakértékből álló bizottságok 2017-ben 13. alkalommal ítélték oda a már jól ismert védjegyet Magyarországon, az adott márkák sikere és eredményének fenntartása fényében.

Tovább
454

Ruházati Erzsébet-utalvány: az utalványcsalád új tagja


Már rendelhető papíralapon a Ruházati Erzsébet-utalvány, amely ruházati termékek, kiegészítők és lábbelik vásárlására használható fel. Egyes meghatározott juttatásként, 43,66%-os adó- és járulékvonzattal, különféle címletekben, korlátlanul adható a munkavállalóknak.

Tovább

Tovább az összes hírhez